HEDİYE ALAY AKTAŞ ANAOKULU
GÜNDOĞAN MAH. STAD CAD. MARDIN MAZIDAĞI HEDIYE ALAY AKTAŞ ANAOKULU BLOK NO: 13 MAZIDAĞI / MARDİN

VİZYON

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre ve gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri olabilmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.

İkili Öğretim

Sabah:07.30-12.30 Öğlen:12.30-17.30